Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

intro Home Over ons Maanwachter bestellen Producties Foto's Gastenboek beschikbare data 2016-2017 beschikbare data 2018-2019 Volwassenen Contact 2.5- & 3-jarigen 4- & 5-jarigen 1e 2e 3e leerjaar 4e 5e 6e leerjaar Waar is Mini ? potje hier potje daar Kot kot kedei Boem Oops Poesie mauw kom eens gauw! Slimme Ros, Sluwe vos De jas van Jonas Nico & de Poeshwari Kwazie Zeper De formule van tante Kriegel Boer Dokus Blauwe snoepjes De Rafiki club Nikki Nikkel De schat van Kruisem De kwebberkwabmachine Het ei van oom Trotter Malus vuurvarken De kabouterschat Tonus & Troet De Belleman kwam langs De Belleman kwam langs 2 Mogelijke locaties promotie Nieuwe productie Wiet Prins Blauwert Maanwachter Kia Pinokkia 'k Zag veel beren prinses prot 

Over ons

Marc de Bel hoef ik je waarschijnlijk niet meer voor te stellen.Deze kriebelgekke onderwijzer verliet de klaspraktijk en begon te schrijven. Ondertussen vloeiden er reeds meer dan 150 keutelleuke kinder- en jeugdboeken uit zijn creatieve pen. Alles en nog meer over hem, vind je op zijn supercoole website www.marcdebel.be!

Chris De Backer is ook onderwijzer/kleuterleider, net zoals Marc verliet hij de klas en ging een creatieve weg op: verteltheater werd zijn ding. Reeds vele jaren reist hij door Vlaanderen en stopt bij elk bordje "school". Chris heeft naast het vertellen ook muzikale watertjes doorzwommen, hij toerde enkele jaren rond met een kleinkunstformatie "De realiteit" .Net als Marc heeft ook hij de schrijfmicrobe te pakken. Zijn debuut: Maanwachter is niet alleen een leuk boek maar ook een superleuke voorstelling. Met de Rafiki-club zet hij zijn schrijfverhaal verder. Bracula wordt zijn derde boek!

Marc

Chris

schrijver

verteller/schrijver

Referenties

Mogelijke locatiesVERTELTHEATER

De Belleman

Verteltheater de Belleman - Chris De Backer - Meertsveldstraat 66 - 2570 Duffel - 0475 972 939 - info@debelleman.com